torsdag 31 juli 2014

Äntligen alla på samma ställe!

Fredag 25 juli – flocken är åter samlad!

Vi lade oss i gryningen och vaknade igen vid 11 – det blev ändå lite sömn för oss alla som haft en vaken natt. Denna dag ett av familjesemestern blev det mycket prat, mycket vila, lite bad i poolen och god mat på kvällen. Annars hände inte mycket mer. Av förklarliga skäl. Alla var helt utmattade.






Gods garden, gudarnas trädgård (paradset kanske) – så heter tavernan vi valde för första kvällens middag. Vi hade blivit tipsade i fjor om att detta till det yttre spartanska ställe, hade både god och mycket prisvärd mat. Stora portioner så man ibland måste dela. Vi blev underhållna av ett par kringvandrande musiker – och de kunde verkligen spela så de fick några småpengar.





Observera musikerna bakom mig :)



Dorians pub, den engelska och trevliga, fick ett besök efter middagen. Trevligt med en god drink under palmerna och natthimlen.

Vi var hemma på Roula Villa vid 23-tiden. Det var glad stämning i baren och mycket folk. Vi fick träffa Sotiris, den underbare killen som jobbade på Roula Villa förra sommaren. Han är kusin till Sissy och Angelos och mycket ödmjuk och trevlig. Det togs många foton av andra hotellgäster så jag hoppas några delar med sig på facebooksidan.

De övriga familjemedlemmarna somnade ganska snabbt, men jag tittade på webnyheter -Rapport innan jag somnade. Hoten mot Norge är tydligen reella och man har utökat säkerheten på många plan.


Foto: E-M Olsson 2014-07-25©

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar